Een modern teakhouten dressoir

Dressoir is een vereenvoudigde versie van massief houten ladekast . Hun binnenkant is veel ruimer, omdat ze natuurlijk geen laden hebben – voor het grootste deel van hen. Bij De Loodsmeubelen hebben wij diverse teakhouten dressoirs zoals dressoir kast, zwevend dressoir, grote dressoirs, kleine dressoirs, tv dressoirs, industriële kasten, industrieel dressoir, grof teak dressoir, robuuste kast en meer. Bel ons op +31626556225.

Deze bijzonderheid maakt het een uitstekende opslageenheid. Dankzij de grote ruimte kunt u alles wat u maar wilt in dit teakhouten dressoir bewaren. U wasruimte teakhouten dressoir kan worden gebruikt om een aantal huishoudelijke onderhoudsitems op te slaan. Bijvoorbeeld: schoonmaakproducten of een strijkijzer. In de eetkamer kunt u het gebruiken om servies op te bergen, maar ook jouw huishoudlinnen, de slaapkamer, met een teakhouten dressoir kan men buiten het seizoen kleding van het hele gezin opbergen.

Neem direct contact op
Teakhouten dressoir

Verschillende soorten teakhouten dressoirs

Natuurlijk zijn er verschillende soorten dressoirs: dressoir met schuifdeuren, anderen met laden, met nissen, en zelfs sommige met laden, dressoir kast, zwevend dressoir, grote dressoirs, kleine dressoirs, tv dressoirs, industriële kasten, industrieel dressoir, grof teak dressoir, robuuste kast en meer. Bel ons op +31626556225.

U moet uw keuze maken met een teakhouten dressoir, afhankelijk van het gebruik dat u ervan zult maken. Misschien vindt u sideboards gemaakt van veel verschillende materialen, maar als u er een wilt die in elk meubelstuk past, moet u een modern teakhouten dressoir kiezen. Teak is een solide en duurzaam hout. Als u thuis een chique decoratie heeft, is dit het perfecte teakhouten dressoir perfect om uw meubelstuk wat karakter te geven.

Indien u een modern teakhouten dressoir kiest voor uw kantoor, mogelijk moet u er een kiezen met laden, zodat u elk type document kunt opslaan. Het geeft uw kantoor de industriële look die u zoekt.

Om te voorkomen dat u teakhouten dressoir naakt is, kunt u het decoreren met een vaas en wat bloemen of boeken etc.

Naast een modern teakhouten dressoir van De Loodsmeubelen hebben wij diverse Teakhouten Dressoirs zoals dressoir kast, zwevend dressoir, grote dressoirs, kleine dressoirs, tv dressoirs, industriële kasten, industrieel dressoir, grof teak dressoir, robuuste kast en meer. Genoeg keuze met een teakhouten dressoir.

Neem direct contact op