Open op vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Massief teakhouten badkamermeubel

Massief teakmeubelen van De Loodsmeubelen

Massief teakmeubelenTeak is een massief houtmateriaal dat door de jaren heen aan populariteit heeft gewonnen. Het kan worden gebruikt voor vloeren of meubels en bereikt nog steeds elke keer indrukwekkende resultaten. De populariteit van dit ras kan worden toegeschreven aan de verschillende voordelen die het heeft in vergelijking met andere soorten die op de markt beschikbaar zijn, vooral wat betreft teakmeubelen.

Het heeft een esthetische aantrekkingskracht – het hout is van nature erg aantrekkelijk met een recht korrelpatroon in een rijke goudbruine kleur. In de meeste gevallen hoeven de meubels niet eens in kleur te worden geverfd; een heldere inrichting is alles wat nodig is om de prachtige natuurlijke uitstraling van het hout te verbeteren. Het voelt ook goed aan, vooral in vergelijking met andere houtsoorten.

Massief teakmeubelen zijn erg sterk – Dit komt vooral omdat het afkomstig is van loofbomen met brede bladeren waardoor het uitzonderlijk sterk is in vergelijking met anderen zoals dennen en mango en andere hardhoutboomsoorten. De meubels die ermee worden gemaakt, zijn zeer sterk en kunnen veel druk weerstaan.

Massief teakmeubelenMassief teakmeubelen zijn zeer duurzaam – Het sterke karakter van het hout maakt het ook zeer duurzaam. Het kan zelfs wel 100 jaar meegaan en dus kunt u levenslang van uw meubelstukken genieten. De duurzaamheid maakt teak ook ideaal voor buitenmeubilair inclusief teakbanken gezien de ruwe buitenelementen waaraan het meubilair wordt blootgesteld. Met deze variëteit kun je zelfs je oude meubels van de ene generatie op de andere nog in uitstekende staat geven.

Massief teakmeubelen zijn bestand tegen insecten en termieten – dit zijn enkele van de insecten die de duurzaamheid van houten meubels kunnen beïnvloeden. Teak heeft echter natuurlijke olie waardoor het bestand is tegen schimmelvlekken, termieten en ook andere insecten afstoot die hout vernietigen. Om deze reden kunt u erop vertrouwen, zelfs wanneer u uw kostbare teakhouten stoelen in de tuin plaatst, waar ze kunnen worden blootgesteld aan de insecten. Door de hoge dichtheid is het hout ook bestand tegen rot en rot. Het is van nature bestand tegen verschillende zure en alkalische stoffen en raakt dus niet snel beschadigd of bedorven.

Massief teakmeubelenMassief teakmeubelen hebben een hoge dimensionale stabiliteit – Een van de problemen waar veel mensen mee te maken hebben wanneer ze voor houten stukken gaan, is krimpen en kromtrekken. Dit hout heeft echter een hoge dimensionale stabiliteit, waardoor dergelijke risico’s op krimpen en kromtrekken worden verminderd. Het vochtgehalte wordt verminderd door het op de juiste manier te drogen om het te kruiden. Wanneer het hout goed gedroogd is, wordt het niet beïnvloed door de klimatologische veranderingen. Het is ook vochtbestendig en dit betekent dat wanneer het goed gedroogd is, er geen risico is op het vasthouden van water dat schadelijk kan zijn. Het is daarom een ​​geweldige keuze, niet alleen voor buitenmeubels, maar ook voor houten dekken en vloeren, evenals binnenmeubels.

Het kan met de hand worden gesneden – dit maakt het voor de ambachtslieden mogelijk om elk meubeldesign en patronen te maken die u wilt. U kunt nu uw teakhouten tafels en andere stukken precies zo laten ontwerpen en vormgeven als u wilt, dankzij het materiaal dat gemakkelijk is om mee te werken. U kunt uw meubels op maat laten maken om ze uniek te maken.

Meer weten over Massief teakmeubelen? Accessoires mogen met opties van complete set, spiegels, lavabo / wasbak, natuursteen, massief teak, zeeppomp, sifon, stop, teak / eiken, kastje voor badkamer, Industrieel badkamermeubel. Meer weten over een eikenhouten badkamermeubel bel +31626556225 of bezoek onze website

Call Now ButtonNeem contact met ons op