Industrieel Teakhouten badkamermeubel en Interieur

De industriële Teakhouten badkamermeubel enwoonstijl is tegenwoordig helemaal hip. Een kermerk van deze stijl is een stoere, functionele en pure teakhouten badkamermeubel en woonruimte. Er is niet veel plaats voor rommeltjes en accessoires, de ruimte moet ruimtelijk worden ingericht en stoer en zelfverzekerd overkomen.

Materialen

De materialen die terugkomen bij een Industrieel teakhouten badkamermeubel zijn glas, RVS, steen, beton, aluminium en Industrieel Teakhouten badkamermeubelhout. Door deze materialen te combineren krijg je een prettige badkamer of woonruimte die niet kil overkomt. Omdat u bij deze stijl weinig teakhouten badkamermeubel hebt, moeten de meubels die je wel neerzet een bepaalde allure hebben. Denk aan eyecatchers als een ijzeren kist of een tafel van gebruikt steigerhout.

KleurenIndustrieel Teakhouten badkamermeubel
De kleuren die het eerst te binnen schieten bij deze stijl zijn sobere kleuren als zwart, wit, roest en metaal. Maar je kan best een knalkleur toevoegen als rood, geel en blauw. Deze kleuren moeten echter niet te overheersend aanwezig zijn. Eén muur in huis is voldoende, het kan ook terugkomen in accessoires.

Licht
Met licht kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een lichtstraat in het plafond, of een mooie vloerlamp die vol naar boven schijnt. TL-verlichting past erg goed bij de industriële sfeer. Er zijn vele voorbeelden die de vooroordelen over deze lichtvariant meteen wegkaatsen.

Accessoires
Zoals al eerder gezegd is het kenmerk van een teakhouten badkamermeubel of interieur ruimte. Richt uw Teakhouten badkamermeubel voor uw huis of kantoor dan ook zo ruimtelijk mogelijk in. Accessoires mogen met opties van complete set, spiegels, lavabo / wasbak, natuursteen, massief teak, zeeppomp, sifon, stop, teak / eiken, kastje voor badkamer, Industrieel badkamermeubel. Meer weten over een eikenhouten badkamermeubel bel +31626556225 of bezoek onze website