De teak wastafel is solide, warm en comfortabel

Dit zijn een paar eigenschappen die ons sinds de oudheid ertoe brachten hout te kiezen voor onze teak wastafelmeubelen. essentie van hedendaags minimalisme. Mogelijkheden met fossiel, versteend hout, natuursteen, lavabo, rivierkeien, waskom, riviersteen, riverstone, graniet, pronkstuk, marmer. De gedurfde vorm en diepte van De Loodsmeubelen maken teak wastafelmeubelen een uitzonderlijke aanvulling op elke moderne badkamer. Een natuurlijk vochtbestendig hout, teak is ideaal voor het bad. Dit teak wastafelmeubel heeft een glad geschuurd oppervlak en is verzegeld om duurzaamheid te garanderen en vlekken te voorkomen.

Neem direct contact op

Wastafel van teakhout

Het vakmanschap en geen industriële verwerking maken deze designwastafel een echt uniek teak wastafelmeubelen, niet reproduceerbaar in serie. Om deze reden kunnen er verschillen in kleur en vorm zijn in vergelijking met de foto van het product. Een teak wastafelmeubel is steeds in voorraad verkrijgbaar

Productomschrijving

De teak wastafelmeubelen van De Loodsmeubelen zijn ook verkrijgbaar voor wandmontage of installatie, een geweldige toevoeging, overal waar de ruimte beperkt is. De frisse lijnen zorgen voor een sterk maar ingetogen mannelijk gevoel in elke badkamer of damestoilet. De wastafel is met de hand afgewerkt met een lichte kromming van de bodem om een goede afvoer van de gootsteen te garanderen. Het teak dat voor deze wastafel wordt gebruikt, is met vakmanschap gemaakt. Het gebruik van schroeven en spijkers wordt vermeden in alle wastafels, in plaats daarvan met behulp van schrijnwerktechnieken om stukken samen te smelten. Dit maakt niet alleen de gewrichten sterker, maar is ook esthetisch aantrekkelijk. Bel ons op +31626556225.

Wasbakken teakhouten badkamermeubel

Waarom teak wastafelmeubelen?

Teak is perfect voor het precisiewerk van het maken van wastafels vanwege de unieke combinatie van grote duurzaamheid en stabiliteit. In natte omgevingen waar het hout voorspelbaar moet zijn, heeft teak keer op keer bewezen dat het slijtvast is. Al onze fijn bewerkte teak wastafels gebruiken teak dat op een ecologisch duurzame manier wordt geoogst. De zorgvuldige aandacht voor detail in combinatie met hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgt ervoor dat het product zeer weinig inspanning vereist op het gebied van speciale zorg en onderhoud.

Verzorgingstips

Deze teak wastafels zijn eenvoudig te reinigen met standaard niet-schurende badkamerreinigers. Producten met bleekmiddel moeten worden vermeden, omdat deze het hout ongelijkmatig kunnen verlichten.

Teak wastafels kunnen op maat worden gemaakt. We kunnen de totale afmetingen aanpassen aan uw behoeften, terwijl we ervoor zorgen dat de functionaliteit en esthetiek nooit in gevaar worden gebracht. Mogelijkheden met fossiel, versteend hout, natuursteen, lavabo, rivierkeien, waskom, riviersteen, riverstone, graniet, pronkst

Neem direct contact op
Teak wastafel