Teak tafels Heist-op-den-Berg van deloodsmeubelen.be

Badkamer Meubelen

TV Meubelen

Eettafels

Landelijke Meubelen

Koloniale Meubelen

Dressoirs

Eiken Meubelen

Salontafels

Wastafels

Wandkasten

Sidetables

Teak tafels Heist-op-den-Berg van de deloodsmeubelen.be/
Teak tafels zijn gemaakt van teakhout, wanneer het hout voor onze teak tafels uit Indonesië komt, Midden Java. Teak is een zeer sterke en uitstekende kwaliteit hout, waardoor het zeer geschikt is voor op de tafel.

Details van onze teakhouten tafels
Onze eettafels met een gladde afwerking, gemaakt van oud teakhout, hebben een elegante afwerking. De onderrand is uitgelijnd met de rand van het tafelblad en de poten staan volledig in de hoeken. Dit biedt maximale ruimte voor de eetkamerstoelen. Ook belangrijk is dat de ruimte van de vloer tot de onderrand 70 cm is. Dit is meer dan genoeg voor de meeste eetkamerstoelen met armleuningen.

Bekijk onze Teak tafels Heist-op-den-Berg

Teak tafels Heist-op-den-Berg? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen met Deloodsmeubelen, bel ons op +31 (0)6 26556225 of bezoek ons op https://deloodsmeubelen.be/

Materiaal houten tafels
De meeste meubels zijn gemaakt van gerecycled teak, soms zijn de meubels gemaakt van door plantages goedgekeurd teakhout. Gerecyclede teakhouten meubelen hebben een uniek en authentiek karakter.

Binnen een teak tafel
Elk van onze teak tafels heeft een unieke uitstraling, dus geen teakhouten tafel is hetzelfde. Onze teakhouten tafels met een robuuste afwerking hebben een iets levendigere uitstraling. Van het oude hout zijn nieuwe teakhouten tafels gemaakt. Dit soort teakhouten tafels combineren heel goed met een modern interieur, want ze vallen daar op.

Verschillende soorten teakhouten tafels
Ook hebben we zware kloostertafels in ons assortiment. Deze kloostertafels hebben hele bijzondere poten en een massief, dik blad van maar liefst 5 cm dik. We verkopen in verschillende maten.

Een teakhouten tafel van Deloodsmeubelen
Bent u op zoek naar een teakhouten tafel? Dan helpen we je graag verder. Een ronde of rechthoekige tafel. Gladde afwerking of robuust uiterlijk. Bekijk ons gehele assortiment en ontdek welke teaktafel het beste bij u past. Kunt u dit niet oplossen? U kunt bij ons terecht voor Teak tafels, Teak kasten, Teak Meubels, Eiken tafels, Eiken Meubels, Mangohouten meubels, Geschilderde Meubels, Maatwerk meubels,Indische Meubels, Industriële Meubels, Stoelen, Decoraties en meer.

Teak tafels Heist-op-den-Berg? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen met Deloodsmeubelen, bel ons op +31 (0)6 26556225 of bezoek ons op https://deloodsmeubelen.be/