Kom langs in Baarle-Hertog en bezoek onze showroom!

Meest recente producten

Decoratie en woonaccessoires

oude blik(ken

 38,00

Geen categorie

zwart theekastje

 175,00

Decoratie en woonaccessoires

Herten

Decoratie en woonaccessoires

houten hond

 95,00

Decoratie en woonaccessoires

Schaakstuk Paardenhoofd

 45,00

 

Categorieën

De Loods Meubelen

De Loods Meubelen verkoopt kwalitatief hoogwaardige teakhouten meubelen tegen voordelige prijzen.
Doordat we beschikken over een grote opslagloods hebben we altijd een groot, divers assortiment meubelen.

Openingstijden

Onze showroom is elke VRIJDAG T/M ZONDAG VAN 10-16 UUR geopend.
Op afspraak langskomen is mogelijk, echter laat het ons wel van te voren weten.

Bijna al onze producten zijn direct leverbaar.

Afspraak maken?

Wilt u een keer langskomen op een dag dat wij niet open zijn? Neem dan even contact met ons op.

Contact

Teak meubelen

Teak meubelen zijn niet alleen voor gebruik buitenshuis – Teakhouten meubelen voor binnen bieden kwaliteit en stijl.

Teak meubelen zijn het meest gewilde materiaal voor meubilair. Bestand tegen rot, kromtrekken, splinters en insecten, teak is een veerkrachtige en stabiele timer, waardoor het de beste keuze is voor teak meubelen die bestand zijn tegen de extreme omstandigheden van Moeder Natuur. De unieke eigenschappen van teak meubelen maken het echter niet alleen waardevol voor gebruik binnen en buitenshuis. Dit gewaardeerde hout wordt al vele jaren vereerd om zijn slijtvaste karakter en zijn unieke schoonheid en wordt ook binnenshuis gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals deurkozijnen, raamkozijnen en dakbalken. Teak wordt ook al vele jaren gebruikt om bruggen en boten te bouwen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor vrijwel elk gebruik.
Naast zijn kracht worden teak meubelen gewaardeerd om de glorieuze pracht van zijn vloeibare amberkleurige gloed. De lichte, rijke schoonheid van teak meubelen maakt het een uitstekende keuze voor het maken van prachtig ontworpen meubels voor binnen. Mooie eettafels, eetkamerstoelen, badkamermeubel, salontafels of zelfs een ouderwetse schommelstoel voor op de veranda vind je allemaal in teak. Van nature aantrekkelijk, teak is een veelzijdige keuze die weinig verzorging nodig heeft om jarenlang een statement te maken in uw huis.
De ontwikkeling van gereserveerde productiebossen voor de oogst van teak, met name voor de productie van teakproducten, wordt vaak beschouwd als een hoogwaardig materiaal voor de meubelproductie en heeft nu geleid tot een grote verscheidenheid aan teakmeubels en een markt met concurrerende prijzen. Ongeacht uw persoonlijke smaak, bij De Loods Meubelen in Baarle-Hertog vindt u altijd iets in teak meubelen om uw oog te laten glanzen, of u nu op zoek bent naar buitenmeubels voor op het terras of dek, of teak meubelen die passen bij het interieur thuis voor de eetkamer, badkamer of woonkamer.

Goede kwaliteit teakhouten meubelen van De Loods Meubelen in Baarle-Hertog

Goede kwaliteit teakhouten meubelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Indonesische teak. De veerkracht van teak maakt het perfect voor binnenmeubels die veel aan slijtage onderhevig zijn, zoals gebieden met veel verkeer, zoals de keuken of woonkamer. De harsachtige oliën die van nature in teakhouten meubelen voorkomen, maken het ideaal voor binnen en tuinmeubelen, omdat het bestand is tegen langdurig contact met zowel warme als koude omstandigheden; deze oliën voegen echter ook glans toe aan teakhouten meubels, waardoor het een stijlvolle keuze is voor binnenmeubels. De warme gloed van weelde die te vinden is in prachtig vervaardigde teakhouten binnenmeubels, voegt elegantie en luxe toe aan elke kamer in uw huis.

Omdat het een van nature robuust hout is, heeft teak niet veel onderhoud nodig, maar het heeft wel een beetje tedere zorg nodig om zijn glanzende glans te behouden. Om uw teak op zijn best te houden, brengt u eenmaal per jaar een lichte laag teakolie aan. Hoewel veel mensen genieten van de honingachtige tinten van behandeld teak, geven sommigen er de voorkeur aan om onbehandeld teak de tijd te geven om te vervagen tot de zilverachtige verouderde patina die het in de loop van de tijd ontwikkelt door blootstelling aan het weer. Deze zilverachtige tint wordt door velen gewaardeerd, maar als u uw teakhouten meubelen liever behandelt om zijn glans te behouden, wast u uw teakhouten meubelen gewoon voordat u een lichte laag olie aanbrengt met een zachte doek of absorberende borstel. Laat de olie ongeveer 30 minuten drogen voordat u het overtollige vet met een schone doek afveegt (zorg ervoor dat u een doek of borstel na gebruik grondig afspoelt om de ontvlambaarheid te verminderen). Bekijk onze teakhouten meubelen online op of bezoek onze showroom van De Loods Meubelen in Baarle-Hertog.

HEEFT U ONS OP DE TV GEZIEN?

Super mooi en voordelig!

Wij zijn naar De Loods geweest voor een eettafel van teak met bijpassende bank voor op ons terras buiten. We hebben een top exemplaar gevonden! Bedankt voor de service en de mooie tafel.

Marion van Vorsel