teak meubelen | De Loods Meubelen

Zwevend tv meubel teak

Ons assortiment teak meubelen is ruim en divers. In onze grote opslag en showroom in Baarle Hertog hebben we een mooie verzameling van diverse stijlen teakhouten meubelen in donker en licht hout. Voor ieder interieur en voor ieder budget. Wij gaan wekelijks voor u op zoek naar de mooiste exemplaren. En hebben we nét niet dat ene meubel wat specifiek voor uw ruimte de perfecte maat en hoogte heeft, dan maken we deze zelf in onze eigen werkplaats, van zwevend tv meubel teak tot verkoop teak meubelen op maat.

Bekijk hier op onze webshop een groot gedeelte van ons assortiment teakmeubelen. Wilt u het gehele assortiment bekijken? Kom dan naar onze showroom.
En heeft u andere producten nodig zoals lampen of mooie accessoires?
De Loods Meubelen heeft het allemaal.

Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons groot aanbod teak meubelen proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen.
Op aanbiedingen geen garantie.