Teak houten badkamermeubel | De Loods Meubelen

Teak houten badkamermeubel

 

Bent u op zoek naar een teak houten badkamermeubel wat van hoogwaardige kwaliteit is en luxe uitstraalt? Dan is De Loods Meubelen zeker een bezoekje waard. Wij gaan wekelijks voor u op zoek naar de mooiste badkamermeubel en we importeren zelf deze hoogwaardige teak houten meubels tegen zeer voordelige prijzen. En omdat we altijd genoeg opslagruimte hebben voor deze mooie badkamermeubels beschikken we over een groot en divers assortiment aan teak houten meubelen. Daar zit er vast wel ééntje voor u bij!

Bekijk hier op onze webshop een groot gedeelte van ons assortiment teak houten badkamermeubels. Wilt u het gehele assortiment bekijken? Kom dan naar onze showroom.
En heeft u andere producten voor uw badkamer nodig zoals badkameraccessoires, spiegels of wasbakken?
De Loods Meubelen heeft het allemaal.

Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen.
Op aanbiedingen geen garantie.