Teak Dressoir

Badkamer Meubelen

TV Meubelen

Eettafels

Landelijke Meubelen

Koloniale Meubelen

Dressoirs

Eiken Meubelen

Salontafels

Wastafels

Wandkasten

Sidetables

Teak Dressoir 
Wij importeren kwalitatief hoogwaardige Teak Dressoirs zoals teakhouten meubelen, koloniale meubelen, boat furniture, tegen zeer voordelige prijzen. Doordat we beschikken over een aantal zeer grote opslag-loods beschikken we altijd over een groot en divers assortiment aan Teak Dressoirs en andere teakhouten meubelen.
Een groot gedeelte van ons teak Dressoir assortiment is online te bekijken. Om het gehele Teak Dressoir assortiment te bekijken, komt u het beste naar onze showroom.
PRODUCT IN EEN ANDERE KLEUR?

Heeft u een mooi Teak Dressoir op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.
Veel teak meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.
ONLINE ASSORTIMENT

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.
Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij uw Teak Dressoir zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.
GARANTIEBEWIJS

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen. Op aanbiedingen geen garantie.
Bekijk hier onze Teak Dressoirs