Robuuste eettafel

Omdat we zelf erg fan zijn van robuuste eettafels, hebben we bij De Loods Meubelen onze showroom er vol mee gezet. Van een robuuste tafel geschikt voor 2 personen tot een stoere eettafel van maar liefst meer dan 5 meter lang. Dat is nog eens ‘lang’ tafelen! Onze voorraad robuuste eettafels wordt wekelijk aangevuld en we importeren zelf deze tafels tegen zeer voordelige prijzen. Zit de juiste lengte of breedte er voor jouw stoere tafel niet bij, dan maken we graag in onze werkplaats een robuuste eettafel exclusief voor u op maat. Met materiaal en onderstel van uw keuze.

Bekijk hier op onze webshop een groot gedeelte van ons assortiment robuuste eettafels. Wilt u het gehele assortiment bekijken? Kom dan naar onze showroom.
En heeft u meerdere wensen voor uw eetkamer? Zoals stoelen, accessoires of een mooie hanglamp voor boven de tafel?
De Loods Meubelen heeft het allemaal.

Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen.
Op aanbiedingen geen garantie.