De Loods Meubelen

Wij importeren kwalitatief hoogwaardige teakhouten meubelen, koloniale meubelen, boat furniture,  tegen zeer voordelige prijzen. Doordat we beschikken over een aantal zeer grote opslag-loods beschikken we altijd over een groot en divers assortiment aan teakhouten meubelen.

Een groot gedeelte van ons assortiment is online te bekijken. Om het gehele assortiment te bekijken, komt u het beste naar onze showroom.

  Bij ons kunt u terecht voor een complete inboedel.
  Wij hebben blanke teak, donker of bruin koloniale meubelen.
  Op locatie kunt u het gehele assortiment bekijken.
  Veel van onze meubelen hebben wij in verschillende maten.
  Bijna alles is vrijwel direct leverbaar.

Bekijk ons assortiment
Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.

Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen. Op aanbiedingen geen garantie.