Natuurstenen wasbak

 

Een groot assortiment natuurstenen wasbakken met veel keuze in formaat, kleur en uitstraling: daar staat De Loods Meubelen voor. En dit is een bezoek aan onze showroom meer dan waard! Omdat we over veel opslagruimte beschikken, hebben we ruimte voor een grote keuze aan natuurstenen wasbakken. En door onze goede kijk op natuursteen kunnen we zelf op zoek gaan naar net die ene natuurstenen wasbak wat bij uw badkamer past. Hebben we het niet op voorraad, dan gaan we op zoek voor u!

Bekijk hier op onze webshop een groot gedeelte van ons assortiment natuurstenen wasbakken. Wilt u het gehele assortiment bekijken? Kom dan naar onze showroom.
En heeft u andere producten voor uw badkamer nodig zoals spiegels, een badkamermeubel of leuke aanvullende accessoires?
De Loods Meubelen heeft het allemaal.

Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen.
Op aanbiedingen geen garantie.