Meubelen Brabant

 

Voor mooie en betaalbare meubelen in Brabant is De Loods Meubelen in Baarle Hertog de place to be. Een gewilde locatie voor alle denkbare meubelen en accessoires voor ieder interieur. Zeer betaalbaar en veel op voorraad in onze grote meubelzaak met opslagruimte en showroom. Daar zit er vast wel een mooi meubel voor u bij!
In Brabant – op de grens van Nederland en België – vindt u de onze winkel met ruime eigen parkeergelegenheid en natuurlijk verse koffie.

Bekijk hier op onze webshop een groot gedeelte van ons assortiment. Wilt u het gehele assortiment bekijken?Kom dan naar onze showroom.
Als u van ver komt dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, en houden wij het product zonder verkoopverplichting het eerst komende weekend voor u vast.
Bij deze meubel outlet in Brabant kan het allemaal.

Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen.
Op aanbiedingen geen garantie.