Koloniale meubelen van beste kwaliteit

Wij bieden de beste kwaliteit voor teak koloniale banken meubels zoals salontafel, sidetable, boekenkast, donkere kast, zwarte kast, broodkast, bruin koloniaal, donker koloniaal en bureau gemaakt van massief teakhout Indonesië. Kies de hoge kwaliteit van teakhouten koloniale meubelen bij De Loodsmeubelen.

Teakhouten meubels zijn oud, gesplitst en toch zeer trendy. Waar grenen meubelen een paar jaar geleden nog een hype waren, lijken teakmeubelen nu massaal op weg om de wereld te veroveren. Alles kan voor u op maat worden gemaakt.Bel ons op +31626556225.

Neem direct contact op

Op maat gemaakte koloniale meubelen van teakhout

Onze koloniale meubelen van teakhout bieden de teakhouten meubels een unieke uitstraling.

Ons assortiment koloniale meubelen bestaat voornamelijk uit teakhouten eettafels, teakstoelen, teak linnen kasten, teak hoekkasten, teakhouten kasten, teak buffetkasten, teakhouten kasten, teak keukenkasten, teak boekenkasten, teak eettafels en tv teakhouten dressoir.

De teakhouten wandkasten, teakhouten dressoir, teakhouten eettafels, teak tv-meubels, teakhouten kasten en teakhouten boekenkasten zijn ook in een moderne uitvoering:

Moderne teakhouten koloniale meubelen

Ons aanbod is geweldig en goedkoop, en bestaat voornamelijk uit teakhouten meubels, hier zijn nog een paar voorbeelden: salontafel, sidetable, boekenkast, donkere kast, zwarte kast, broodkast, bruin koloniaal, donker koloniaal en bureau gemaakt van massief teakhout

Teak onderhoud

Teakhouten kasten, teakhouten eettafels, teakhouten stoelen en teakhouten tuinmeubelen vragen vaak om goed onderhoud. Daarnaast is het belangrijk dat uw huis de juiste luchtvochtigheid heeft, zodat het krimpen en uitdrogen tot een minimum beperkt. Als u denkt dat uw huis een lage luchtvochtigheid heeft, is het raadzaam om een hygrometer te kopen. Met dit apparaat kunt u de vochtigheid aflezen. Is dit te laag, kunt u dit verhogen door bijvoorbeeld bakjes water aan de verwarming te hangen of door een luchtbevochtiger aan te schaffen. Bovendien kunt u een waterbak in of onder het meubilair plaatsen om uitdroging te voorkomen.

Behandel koloniale meubelen regelmatig

Houd deuren en laden goed gesloten zodat het hout minder kan gaan werken. Naast deze voorzorgsmaatregelen, is het raadzaam om koloniale meubelen een of twee keer per jaar met bijenwas of teakhouten meubelolie te behandelen. Doe het in de was / olie is een gemakkelijke oppervlaktebehandeling die een goede en duurzame structuur heeft. Als het hout vuil of beschadigd is, kunt u meubels eerst teakhout maken met fijn staalwol schuren (houd er rekening mee dat u nooit kruist, maar altijd in de richting van de nerf). Breng de wax / olie aan met een doek of een zachte borstel. Wrijf de was / olie na 24 uur met een doek of panty. Herhaal dit totdat er een goede, gelijkmatige vacht is ontstaan. Verminder de hoeveelheid olie bij elke volgende laag was /, maar besteedde meer tijd aan polijsten. Onze koloniale meubelen zijn geselecteerd op kwaliteit, uiterlijk en kleur. Onze goedkope teakhouten meubels bestaan uit verschillende modellen teakhouten badkamermeubel, Tv meubel, Eettafel, Landelijke meubels, Koloniale meubelen, Dressoir, Eiken meubelen, Salontafel, Wastafel, Wandkast, Sidetable en meer…

Teakhouten eettafels, in alle maten te bestellen!

Teak is een zeer geschikte houtsoort voor tafels en andere koloniale meubelen. Dit is erg belangrijk omdat een goede basis altijd belangrijk is. Goed hout is sterk, duurzaam en is erg lang in gebruik. Alle maten, soorten en kleuren koloniale meubelen

Neem direct contact op