Kom langs in Baarle-Hertog en bezoek onze showroom!

Meest recente producten

Decoratie en woonaccessoires

oude blik(ken

 38,00

Geen categorie

zwart theekastje

 175,00

Decoratie en woonaccessoires

Herten

Decoratie en woonaccessoires

houten hond

 95,00

Decoratie en woonaccessoires

Schaakstuk Paardenhoofd

 45,00

 

Categorieën

De Loods Meubelen

De Loods Meubelen verkoopt kwalitatief hoogwaardige teakhouten meubelen tegen voordelige prijzen.
Doordat we beschikken over een grote opslagloods hebben we altijd een groot, divers assortiment meubelen.

Openingstijden

Onze showroom is elke VRIJDAG T/M ZONDAG VAN 10-16 UUR geopend.
Op afspraak langskomen is mogelijk, echter laat het ons wel van te voren weten.

Bijna al onze producten zijn direct leverbaar.

Afspraak maken?

Wilt u een keer langskomen op een dag dat wij niet open zijn? Neem dan even contact met ons op.

Contact

 

Industriële teakhouten meubels

De trend van het moment: Industriële teakhouten meubels

We merken dat er veel interesse is in Industriële teakhouten meubels. Het gebruik van Industriële teakhouten meubels wordt is steeds vaker terug te vinden in een modern interieur. Teakhouten meubels zijn kenmerkend in natuurlijke houtkleuren. Bij De Loods Meubelen in Baarle-Hertog vindt u alles wat u nodig heeft om een mooi, uniek interieur te creëren.

Kiest u voor een uniek interieur met Industriële teakhouten meubels? Bezoek dan onze grote showroom van De Loods Meubelen in Baarle-Hertog voor het complete assortiment teakhouten meubels. Op zoek naar een industriële eettafel, Van Industriële teakhouten meubels, Badkamer, Bureaus, Decoratie en woonaccessoires, Gezandstraald, Kasten, Kinderkamer, Lampen, Maatwerk, Spiegels en spiegelkastjes, Tafels of teakhouten badkamermeubel?

Bij ons kunt u terecht voor een complete inboedel.

Wij hebben blanke teak, donker of bruin koloniale meubelen.
Op locatie kunt u het gehele assortiment bekijken.
Veel van onze meubelen hebben wij in verschillende maten.
Bijna alles is vrijwel direct leverbaar.

Kom dan een kijken in De Loods Meubelen in Baarle-Hertog

Industriële teakhouten meubels voor ieder interieur

Er zijn veel meubels die u onder de industriële woonstijl kunt schalen. Wist u dat een op maat gemaakt meubelstuk vervaardigd in combinatie met staal vaak als industrieel bestempeld wordt? Vandaar dat Industriële teakhouten meubels geschikt zijn in vrijwel elk interieur. Wij bieden een grote keuze aan teakmeubelen, daarom hoeft u nooit uw gehele interieur aan te passen bij kopen van onze Industriële teakhouten meubels. Vergelijk onze mooie industriële eettafels want deze passen bij elk modern interieur en teakhouten kasten of een creatief landelijk interieur. Wij bieden u de keuze van een grote selectie van Industriële teakhouten meubels en alles op maat gemaakt.

Industriële teakhouten meubels koopt u bij De Loods Meubelen

Bij De Loods Meubelen vindt u een uitgebreid assortiment aan Industriële teakhouten meubels en decoratie in industriële woonstijl, wij hebben het allemaal!

Mede hierdoor kunnen wij de mooiste Industriële teakhouten meubels aanbieden tegen de zeer goede prijzen. In België en Nederland zi jn wij uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste importeurs van teakhouten meubels.

Shop de nieuwste trends Industriële teakhouten meubels bij  De Loods Meubelen in Baarle-Hertog

In unieke locatie van De Loods Meubelen in Baarle-Hertog vindt u onze Industriële teakhouten meubels. In onze winkel staan al onze Industriële teakhouten meubels tentoongesteld. Onze meubelexperts adviseren u graag over onze verschillende meubels en mogelijkheden. Op zoek naar unieke teakmeubels om een mooi, uniek interieur te creëren? Wij leveren ook maatwerk Industriële teakhouten meubels.   Heeft u een vraag over onze producten? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in op onze website. De beste Industriële teakhouten meubels vindt u bij De Loods Meubelen in Baarle-Hertog, België., of bel ons op +31 (0)6 26556225

 

HEEFT U ONS OP DE TV GEZIEN?

Super mooi en voordelig!

Wij zijn naar De Loods geweest voor een eettafel van teak met bijpassende bank voor op ons terras buiten. We hebben een top exemplaar gevonden! Bedankt voor de service en de mooie tafel.

Marion van Vorsel