industriele meubels | De Loods Meubelen

Industriële meubels

Voor mooie industriële meubels met een nog mooiere prijs bent u bij ons zeker op de goede plaats. We hebben erg veel verschillende uiteenlopende meubels, van industriële kasten tot industriële tafels en van zitmeubels tot bedden. Wat u ook wilt, wij hebben het hier op voorraad in onze grote opslag en showroom in Baarle Hertog.

Bekijk hier op onze webshop een groot gedeelte van ons assortiment industriële meubels. Wilt u het gehele assortiment bekijken? Kom dan naar onze showroom.
Heeft u een mooi passend industrieel meubel gevonden en wilt u daar een combinerende lamp bij hebben? We beschikken over een grote showroom met vele producten die passen bij uw industriële meubels.
De Loods Meubelen heeft het allemaal.

Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen.
Op aanbiedingen geen garantie.