Houten meubelen

 

Bent u op zoek naar houten meubelen van hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan zeker onze grote voorraad bij De Loods Meubelen in Baarle-Hertog. Door onze wekelijkse aanvoer van nieuwe houten meubelen blijft ons assortiment altijd groots en divers. En omdat we zelf de houten meubelen importeren vindt u bij ons zeer voordelige prijzen. We hebben een grote opslag en een nóg grotere showroom, dus een gevarieerd assortiment is gegarandeerd.

Bekijk hier op onze webshop een groot gedeelte van ons assortiment houten meubelen. Wilt u het gehele assortiment bekijken? Kom dan naar onze showroom.
En bent u daarnaast ook nog op zoek naar decoratie en woonaccessoires, producten voor uw badkamer of juist leuke gadgets voor uw tuin?
De Loods Meubelen heeft het allemaal.

Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen.
Op aanbiedingen geen garantie.