Goedkope teakmeubelen

 

Vindt u het ook zo vervelend wanneer goedkope teakmeubelen zo moeilijk te vinden zijn? En als u ze dan eenmaal heeft gevonden, dan is de kwaliteit vaak niet volgens wens…
Dit maakt u tijdens een bezoekje aan De Loods Meubelen gelukkig niet mee. Wij gaan wekelijks voor u op zoek naar mooie en goedkope teakmeubelen en we importeren deze meubelen tegen zeer voordelige prijzen. En omdat we altijd genoeg opslagruimte hebben beschikken we over een groot en divers assortiment aan goedkope teakmeubelen van hoge kwaliteit. Daar zit er vast wel een mooi meubel voor u bij!

Bekijk hier op onze webshop een groot gedeelte van ons assortiment teakmeubelen. Wilt u het gehele assortiment bekijken? Kom dan naar onze showroom.
En heeft u andere producten voor uw woning nodig zoals zitmeubilair, tafels of lampen?
De Loods Meubelen heeft het allemaal.

Product in een andere kleur?

Heeft u een mooi exemplaar op het oog maar wilt u het bijvoorbeeld in een andere kleur? Dan is de kans groot dat wij dit kunnen leveren.

Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Wit, bruin of donker, koloniaal, oud of nieuwe teak. Neem dan contact met ons op.

Online Assortiment

Ons online aanbod proberen we zo goed mogelijk up-to-date te houden. Als een product is uitverkocht, halen we dit zo snel mogelijk van de website. Door het grote assortiment kunnen wij dit echter niet garanderen.

Komt u van ver? Neem dan even contact met ons op, dan houden wij het product zonder verkoopverplichting aankomend weekend voor u vast.

Garantiebewijs

Wij geven geen geld retour. Garantie alleen met bon. Zonder bon kunnen wij helaas niets voor u betekenen.
Wenst u een factuur, laat het ons vooraf weten, achteraf kunnen wij niks meer voor u betekenen.
Op aanbiedingen geen garantie.